Viktige mannlige golfere gjennom tidene

Tigers Woods (født desember 1975) er en av de meste kjente sportsprofilene i vår tid. Han regnes som en av de mest suksessfulle golferne noensinne, og har vært en av de best betalte atletene i verden over flere år. Han har nå 14 major-seire, som er nest mest i verden blant mennene. Woods krediteres også med 79 PGA Tour-seire og 40 European Tour-seire.

Jack Nicklaus (født 21 januar 1940) var en amerikansk golfspiller med flest major-seire gjennom tidene. Mange mener han ligger over Tiger Woods når det gjelder kåringen av verdens beste golfer gjennom tidene, da Jack har hele 18 major-seire. Han har 73 PGA-seire, og kalles ofte for “The Golden Bear”.

Ben Hogan (født 13. august 1912) slet med å slå igjennom på Tourene, og hadde et stort tilbakeslag etter å ha havnet i en stygg bilulykke. Likevel klarte han å reise seg opp og vinne ni major-seire og totalt 62 seire gjennom karrieren. Hans utfordrere slet med å holde hans nivå når han var på topp. Mange tror han kunne tangert Tiger Woods om det ikke hadde vært for bilulykken.0604_tiger-woods2_650x455

Arnold Palmer (født 10. september 1929) vant 62 ganger på PGA Touren og hadde syv major-seire. Han er sett på en av de virkelig store innenfor golfhistorien, og det er dermed ikke uten grunn at han fikk kallenavnet “The King”. Han var veldig populær fordi han var en av de første profesjonelle atletene som ble vist på TV, tilbake på 1950 tallet.

Sam Snead (født 13. august 1912) var en toppspiller i golf i over fire tiår. Han vant 82 PGA-seire, som inkluderer syv major-seire. Han fikk kallenavnet “Slammin’ Sammy”, og ble godt kjent for å ha en såkalt “perfekt sving” på golfkøllen sin. Han var kjent for å gå med stråhatt, og hadde et veldig folkelig utseende.