Populære golf- og minigolfbaner

En kjent og ikke minst unik golfbane er Illinois Par-King. Par-King oppsto på slutten av 1950-tallet i Morton Grove, Illinois, og på 1960-tallet ble det omtalt som den mest kompliserte 18-hulls minigolfen i nasjonen. Nå har den to 18-hulls baner, 19 bevegelige hindringer og 7 vannhull, og er en meget populær golfbane. Den er blant annet kjent for sin berg-og-dalbane som er implementert i minigolfbanen.

Augusta National G.C er en naturskjønn golfbane som har gjennomgått ekstremt mange endringer de siste tiårene for å kunne perfeksjonere seg mot å holde den konkurransedyktige “Masters Tournament”. Gjennom alle årene med perfeksjonering er banen nå en sammensmeltning av innovative designideer, og flotte vannhindre og utfordrende bunkere.

Pirate Island i New Jersey er en piratdesignet minigolfbane som tilbyr en spennende opplevelse med snakkende pirater, spektakulære fosser, huler og piratskip. Den første banen bestod kun av jungeldekor, men har nå blitt oppgradert til et pirat-tema. Dette er en populær attraksjon og aktivitet som ofte besøkes av familier.

En av de mest kjente golfbanene iGolf_course,_Italy_-_20070620 verden er St. Andrews (Old Course) som ligger i Skottland. Golf har blitt spilt på denne banen siden 1500-tallet, og dette regnes derfor som en veldig historisk golfbane som ofte er et reisemål for golfinteresserte. I tillegg til den gamle banen, er det også fire 18-hulls baner, en 9-hulls bane og en treningsbane for å tilfredsstille spillere på alle ferdighetsnivåer. Den gamle banen er bygget nær sjøen, og regnes som en utfordring selv for de beste golfspillerne.

En av de mest kjente golfbanene i USA er Pebble Beach Golf Links som ligger i California. En stormfull kystlinje med bølger som spruter opp mot svaberget preger denne golfbanen, og har på grunn av dette tiltrukket seg mange ekstraordinære personer gjennom historien, bl.a. Clint Eastwood. Man merker fort at vinden spiller en stor rolle for golfspillet, og dette regnes derfor som en krevende og teknisk golfbane.