Golfens hjemmebane !

Hei kjære leser, og velkommen til Golfens hjemmeside! Her vil du finne informasjon om golfens utvikling gjennom tidene, og nyttige tips for å komme i gang med denne fantastiske sporten. Du vil også finne informasjon om viktige atleter i denne sporten, utstyr, attraksjoner og mye mer!

Golf har blitt mer og mer populært med tiden, og er en sport hvor de fleste kan få en god opplevelse selv uten å ha trent mye. Personer i alle aldre spiller golf, og uansett om man er gammel eller ung, trent eller utrent, konkurrerende eller mosjonist, ja så har golfen alltid et ferdighetsnivå man kan nyte. På grunn av denne voksende interessen ser vi det nødvendig å formidle informasjon fra golfens verden.

Dette er en sport man veldig lett kan forstå og klare, men som likevel er vanskelig å mestre. Man har alltid et mål å sikte mot. Med denne sporten får man muligheten til å mosjonere, samtidig som det er en veldig sosial sport. Det er veldig populært å be med venner og familie til en sosial dag på gressmatten. Dette ses på som en ypperlig mulighet for å komme ut av sofakroken, og likevel ha det kjempegøy.

Golf er som sagt både trening og en sosial idrett, men er også veldig naturskjønn. Man har virkelig muligheten til å oppleve flott natur dersom man velger å komme seg ut på golfbanen. Banene er ofte opparbeidet og parkmessig utstyrt slik at man får en minneverdig opplevelse å traske på gressmatten. Små dammer, trær, belysning og krakker er noen få eksempler på hva som gjør en golfbane unik i forhold til for eksempel en fotballbane. Det er en helt egen og spesiell stemning på en golfbane, som gjør denne sporten til noe for seg selv.