Golfbiler og utstyr

Vi har sett på ulike typer golfbiler og markedet er større enn du tror. En rekke biler som tilbys, og det er mye å velge mellom. Kjøretøy har alltid vært interessert i mennesket, og det startet tidlig. Hest og vogn var ikke bare et redskap for hest, kan det bli forgylt med luksus og stil samt Odins sønn Thor trailer med utsmykking som i dag vrålåk.

Kanskje du ønsker å gå klassisk og luksuriøs mellom hullene eller de fleste ta deg mellom punkt A og B? Er du eller har du hele familien med deg? Vi er mest vant til å se golfbiler for to personer, men det er både fire og seks personer og noen modeller får selv kjøre på offentlig vei. Felles for golfbiler er at de kjører på strøm og kan lades via en vanlig stikkontakt.

Odins sønn lastebil hadde nok ikke veldig mye ekstra utstyr og garantert ikke ekstra lader for elektriske eller automatiske vaskeballer. Verken regn eller rommet for ekstra drikke. Utvalget av tilbehør er stort som i en hvilken som helst bil.

Mercedes har utviklet en bil konsepter. Med andre ord – hvordan ville en golfbil se om Mercedes hadde gjort design. Et team fra California har utviklet et mirakel som har et sporty utseende under navnet Vision Golf Cart. Lamper med LED-lys og kjøreretningen betyr at bilen kan kjøres på offentlig vei, og fordi bilen styres av en joystick i stedet for rattet, spiller det ingen rolle om føreren sitter på høyre eller venstre side. Dashbordet er din iPhone eller iPad. Bilen lades via solcellepaneler på taket og kjører alle fire hjul.

Kanskje det er fortsatt mest hyggelig med en standard golf bag på hjul. For å få til å flytte mellom hullene i fred og ro er noen ganger nødvendig å ha tid til å samle tankene mine før neste skudd. Men for de som har lommebok så er golf bil selvfølgelig et fint leketøy og noen downright nødvendig for fysiske årsaker.